وب اپلیکیشن (Web Application) چیست؟

ساخت وبلاگ


اینترنت برنامه یا این که اپلیکیشن کاربردی زیر اینترنت (Web Application) ترکیبی از تارنما و نرم‌افزار میباشد. همان دیگر گوگل با ارائه این طرح بی سابقه به طراحي اپليكيشن اندرويد   شما این امکان را داده تا با به کار گیری از PWA که کوتاه گردیده عبارت (Progressive Web Apps) به معنای اپ پایین اینترنت پیش رونده، هست، یک تارنما داشته باشید که کارکرد آن به طور کامل شبیه برنامه میباشد.

به صورت نمونه، خدمت جیمیل یک اینترنت نرم افزار دارای شهرت میباشد. اینترنت نرم افزار ها قابلیت دسترسی به داده ها کسب و امور را از هر مکانی و در هر هنگامی از شبانه روز، برای یوزرها اینترنتی مهیا می نمایند. آنان بعداز تجزیه و نظارت و محاسبه یک تیم و معلوم نمودن ظریف نقش ها، عملکردها، و… برای آن تیم پباده سازی گردیده و قابل ارائه در کانال داخلی و وب میباشد.

تفاوت اینترنت نرم‌افزار و سایت
اکثر تارنما ها تاکید شدید بر محتوا دارا هستند البته در Web Application ها تمرکز بر روی همت و کارکرد جای‌دارد. همینطور قابل ذکر میباشد که سایت، یک مقاله را برای همگی به صورت یکسان نشان می‌دهد. ولی یک Web Application مبنی بر تعاملاتی که با استفاده کننده داشته میباشد، داده ها را پردازش کرده و بعد از آن به استفاده کننده اکران میدهد. یعنی مطالب اکران داده گردیده برای هر استفاده کننده بر پایه ی سن، عشق، جنسیت، و… گوناگون با دیگر یوزرها میباشد. تفاوتی دیگری که وبسایت ها و Web Application ها با یکدیگر دارا هستند، در آنلاین و آفلاین بودن آن هاست.

چون یک استفاده کننده برای اینکه بتواند داده ها یک وبسایت را مشاهده یا این که از آن استعمال نماید، می بایست به طبع به وب متصل خواهد شد. ولی در اینترنت اپیلیکیشن به این شکل وجود ندارد. در آن صرفا کافیست، که مخاطب یکبار به وب متصل گردد و بعد از آن به طور آفلاین به همگی نصیب ها دسترسی داشته باشد.

نکات کلیدی هنگام پباده سازی اپ
زمانی که میخواهید مبادرت به پباده سازی یک برنامه فرمایید، می بایست به نکاتی که موجب دستیابی به فیض مناسب خیس می‌گردد، دقت نمایید.

برخی از این نکات به‌این شرح میباشند:

معلوم کردن غرض
قبل از مبادرت برای هرکاری، مقصود خویش را از پباده سازی اپ معلوم فرمایید. شما میتوانید هدف ها فردی، تجاری و حق تقدم های خویش را معلوم نمائید و مبتنی بر آن تصمیم گیری فرمایید.

بعد از تعین مقصود خویش، همگی ی جوانب فعالیت را به نیکی تحلیل نمایید و آن‌گاه فعالیت را ابتدا فرمائید.

دقت به کیفیت منابع
شاید این ضرب المثل را بارها شنیده اید که می‌گویند، هرچقدر پول بدی، همون قدر آش میخوری!!!

شاید این پست هم برایتان دیدنی باشد : ساخت وب سایت و دردسر گزینش رمزهای عبور - پسورد -
این ضرب المثل مثال بارز حرف ما درین نصیب است. هنگام پباده سازی و گسترش نرم‌افزار، هرچقدر که هزینه و مدت بیشتری را صرف کنیم، نرم افزار بهتری خوا‌هیم داشت. چون در حوزه ی صنعت گسترش ی اپلیکیشن، شما آنچه را بدست میاورید که برایش هزینه نموده اید.

همینطور قابل ذکر میباشد که گزینش نیروی عمل ماهر و مطلوب، می‌تواند تا حد متعددی کیفیت فرآورده و اپلیکیشن را بالا برنده شود. چون حقوق توسعه و گسترش دهندگان خوب معمولا از استانداردهای این صنعت فراتر میباشد. از این رو هنگام خرید قابل انعطاف افزارهای مایحتاج جهت پباده سازی و ایجاد برنامه، وقتی که مشاهده کردید دو کمپانی گوناگون در نرخ‌گذاري بیشتراز پنجاه درصد با یکدیگراختلاف دارا‌هستند، به خیر و خوبی متوجه می‌شوید که کالایی که برای آن هزینه می‌کنید در چه سطحی از کیفیت جای‌دارد.

 

مرجع مقالات طراحی اپلیکیشن اندروید ...
ما را در سایت مرجع مقالات طراحی اپلیکیشن اندروید دنبال می کنید

برچسب : طراحی اپلیکیشن اندروید, نویسنده : مهمان نواز androidapp بازدید : 208 تاريخ : يکشنبه 16 آذر 1399 ساعت: 4:22